Return to KLUBNL.PL main page

rsgb_lf_group
[Top] [All Lists]

LF: Re: Re: WSPR beacon

To: <rsgb_lf_g[email protected]>
Subject: LF: Re: Re: WSPR beacon
From: "James Moritz" <[email protected]>
Date: Sun, 6 Sep 2009 21:58:13 +0100
Domainkey-signature: a=rsa-sha1; q=dns; c=nofws; s=s1024; d=btopenworld.com; h=Received:X-Yahoo-SMTP:X-YMail-OSG:X-Yahoo-Newman-Property:Message-ID:From:To:References:In-Reply-To:Subject:Date:MIME-Version:Content-Type:Content-Transfer-Encoding:X-Priority:X-MSMail-Priority:X-Mailer:X-MIMEOLE; b=6mKtsu878mqPjUnAwq/vQo1JgMEGTxzrDKoTSGx6vFEHKs13+IanaN+4Pwi/RMzMrVr1i9aoZmDADFETAAK394sbFm96W4D2zzzCkBkGQvjeQvq4tBK7cYqFeqmX6qLQ0yToBmkC1+gAf//bi3lWDyciqtqtF33mfDb4S2XW5qU= ;
Domainkey-status: good (testing)
In-reply-to: <[email protected]>
References: <[email protected]>, <[email protected]>, <[email protected]> <[email protected]>
Reply-to: [email protected]
Sender: [email protected]
Dear Dave, LF Group,

The settings here are all the same as the last few nights, except that the antenna is a bit higher up! The other two (3 now) stations are consistently decoding here.
Thanks for doing the test - this does seem to be a problem relating to
particular PC hardware and perhaps operating systems and drivers too.
Cheers, Jim Moritz
73 de M0BMU

----- Original Message ----- From: "Dave Sergeant" <[email protected]>
To: <[email protected]>
Sent: Sunday, September 06, 2009 9:20 PM
Subject: LF: Re: WSPR beacon



OK, it looks as if the sound card clock synch error is the problem. As
suggested I have been trying recording for the first minute of each
period then stopping - by the simple expedient of switching the K2 to a
different band. Result, solid copy.....



<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>