Return to KLUBNL.PL main page

rsgb_lf_group
[Top] [All Lists]

Re: LF: ARGO problem

To: <[email protected]>
Subject: Re: LF: ARGO problem
From: "Alan Melia" <[email protected]>
Date: Mon, 9 Mar 2015 11:08:42 -0000
Dkim-signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed; d=btinternet.com; s=btcpcloud; t=1425899344; bh=9kQq3DW1qQMRkQEqWnssEQxY5nCr4cf/aZ3jidl445w=; h=Message-ID:From:To:References:Subject:Date:MIME-Version:X-Mailer; b=GUdkWKsnBVuPiGLfr8m/bHmHfFO5aSHW4sCiPApa17XarBSKp/JTZ5ZD989eLuo3hTbcDPFTHAlsuwVoziZBotyLanJGtwqe0tziBUfmQYttccJUpQ7FZk1N0hAqhde3KzfjsCh4+uHJo4LE+EOkV5a5VmYA4JVjTWnDHCrm88c=
References: <[email protected]om>, <[email protected]>, <[email protected]> <[email protected]>
Reply-to: [email protected]
Sender: [email protected]
Hi Roelof, I am not sure if this is the answer but from Vista,W7,etc onwards the "user" is not allowed to change or write to any file in the Program Files folder. So programs like Argo should NOT be loaded into the default location. Instead open a new folder and install Argo there and I think your problem will disappear.
Best Wishes
Alan
G3NYK

----- Original Message ----- From: <[email protected]>
To: <[email protected]>
Sent: Monday, March 09, 2015 11:02 AM
Subject: Re: LF: ARGO problem


Hello Tobias,

I did not get an answer, but the problem appeared to be more
mundane. When I start ARGO as adminstrator, it works flawlessly.
Apperently I did not install it as Administrator, so it had not the
proper rights to access my harddrive.

There is a new version available.
Have you tried that?

73,
Roelof, pa0rdt


<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>