Return to KLUBNL.PL main page

rsgb_lf_group
[Top] [All Lists]

LF: RE: [rsgb_lf_group] WSPR-X - no uploads

To: <[email protected]>, <[email protected]>
Subject: LF: RE: [rsgb_lf_group] WSPR-X - no uploads
From: "Markus Vester" <[email protected]>
Date: Thu, 9 May 2013 00:21:50 +0200
Dkim-signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed; d=mx.aol.com; s=20121107; t=1368051716; bh=ZLekjKBSoRKrn4/js6sQ80KS/lH6rly53aKwmp0ZhwQ=; h=From:To:Subject:Message-ID:Date:MIME-Version:Content-Type; b=NQqSa23uEProDZUzZ/2fDapRiuqmVZMQKVOpQzeoWiZ8pH9Fo1alqT19HMSTkwkVB t724hpr7ycc7SOTV5VNExAfZ/xCRziWP8kzSQOyl88/uzZEG/qAD0yk1T59p4dSb51 y7vtaFJ2NPId5J0R5rbDBusANgBfgzANchMhEOmA=
Importance: Normal
Reply-to: [email protected]
Sender: [email protected]
...same problem here. Until today I ran r2960 which uploads spots ok. Then upgraded to r3058 in the same directory (c:\Programme\wspr\). After a successful WSPR-15 decode, "Uploading Spots" does stay yellow continuously but nothing seems to come through to WSPRnet. Restarting the program does has not helped. In the setup, my locator is JN59nj (no O's involved here ;-), and Rx BFO is non-standard 2000 Hz. Running under WinXP SP3 on a small Atom netbook.
 
Like in the previous versions, Stefan's SNR is displayed as 2 dB, while it should physically be more like 20 dB here. 
 
Any hints?
 
Best 73,
Markus (DF6NM)

 
From: Dave G3WCB. [mailto:[email protected]]
Sent: 07 May 2013 21:33
To: [email protected]
Subject: RE: [rsgb_lf_group] WSPR-X


Hi, Mike.

V0.8 r3058 works for me, but the earlier revisions wouldn't upload spots.
I'm using Windows 2000. I haven't seen any chat on either reflector about
r3058 not uploading. I guess that you've done all the usual set-up stuff,
entered your locator, etc.

I recall that one user suggested that you might need to check the "Force 6
digit locator" box on the setup page, but I haven't done that here.

73, Dave G3WCB IO91RM

-----Original Message-----
From: [email protected]
[mailto:[email protected]]On Behalf Of Mike Dennison
Sent: 07 May 2013 18:52
To: [email protected]
Subject: [rsgb_lf_group] WSPR-X


Sorry if I have missed it, but was there a solution to
WSPR-X not uploading spots to the WSPR database? I am
running the latest version (v0.8, r3058) and it tells me it
is uploading spots but they do not appear.

Mike, G3XDV
===========


Attachment: wspr_r3058_no_upload.png
Description: PNG image

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>