Return to KLUBNL.PL main page

rsgb_lf_group
[Top] [All Lists]

Re: LF: Argo 1.31 bug report

To: [email protected]
Subject: Re: LF: Argo 1.31 bug report
From: "Jay Rusgrove" <[email protected]>
Date: Sun, 05 Jan 2003 06:22:20 -0500
References: <[email protected]> <[email protected]> <[email protected]>
Reply-to: [email protected]
Sender: <[email protected]>
Hugh & Alberto

Ditto - noticed the same thing on my system.

Jay Rusgrove, W1VD

Hugh wrote:

Hi Alberto et al,
Forgive me if this has already been reported.
On the capture menu, if you enter setup, and enter a file prefix, which
includes a path which is not valid, then the program accepts it ... until
you click "capture now" and then it says it can't create the file.
After that it removes "Capture" from the menu at the top and won't let you
correct the mistake  !  You have to restart the program.

I'm using build 131 on a Win 98SE machine. (Pentium III, 700MHz,
Soundblaster 1024)

Nice QRSS signals received from G3LDO and G3XDV this morning, about 09:30.
So it doesn't stop me using some very excellent software.
Thanks Alberto.

73
Hugh M0WYE

----- Original Message -----
From: Alberto di Bene <[email protected]>
To: <[email protected]>
Sent: Tuesday, December 24, 2002 6:37 PM
Subject: Re: LF: Spectran DSP Audio Problem

> Thomas Giella, KN4LF wrote:
>
> >I'm experiencing the same problem as others have mentioned. The DSP
filters
> >in Spectran
> >do not alter the audio.
> >
> >
> >
> Thomas,
>     what you hear with most probability is the audio going directly from
> the line input
> to the speakers.  See the very good  explanation given by Jim Moritz on
> this subject,
> and his suggestions on how to proceed.
>
> 73  Alberto  I2PHD
>
>
>
>


<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>