Return to KLUBNL.PL main page

rsgb_lf_group
[Top] [All Lists]

RE: LF: RE: Re: 136 Antenna

To: "Rsgb_Lf_Group" <[email protected]>
Subject: RE: LF: RE: Re: 136 Antenna
From: "G4WGT - Gary" <[email protected]>
Date: Thu, 18 Mar 2004 21:38:49 -0000
Importance: Normal
In-reply-to: <[email protected]>
Reply-to: [email protected]
Sender: [email protected]
Hi Brian & LF,

Thanks for noticing the error & letting me know.

I don't know were that extra http://< came from, I've checked the address I
pull down off my database & the extra bit is there as well, I think that may
be the problem.

I've just been & tried it & was able to connect to your grab page OK, that
was the problem because each time I have tried I have used copy/paste from
the database, even for my e-mail so the address was wrong there as well.

My apologies to anyone who tried using the address I gave, please note the
correct address below.

Thanks Brian

73

Gary - G4wgt



-----Original Message-----
From: Brian Rogerson [mailto:[email protected]]
Sent: 18 March 2004 06:16
To: G4WGT - Gary
Subject: Fwd: LF: RE: Re: 136 Antenna


Gary, the address you gave is wrong, should be:

http://homepage.esoterica.pt/~brian/ArgoGrab/Argo_grab.htm



Hi Gary

Concerned to hear that you cannot connect to my "grabber".

I know Joe VO1NA and John Andrews with WD2XES have both
used it.

What is the problem so that I can contact my ISP?

73, Brian CT1DRP







"G4WGT - Gary" <[email protected]>



<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>
  • RE: LF: RE: Re: 136 Antenna, G4WGT - Gary <=