Return to KLUBNL.PL main page

rsgb_lf_group
[Top] [All Lists]

Re: LF: Re 136KHz test

To: [email protected]
Subject: Re: LF: Re 136KHz test
From: "Claudio Pozzi" <[email protected]>
Date: Mon, 06 Aug 2001 19:38:27 +0200
In-reply-to: <[email protected] >
Reply-to: [email protected]
Sender: <[email protected]>
Hello John,
TNX to you and to all lowfers fro the reports. Also on my QTH there was strong noise. To day I measured the antenna resistance, it is 60 ohms, in April it was about 50 ohms. Now I know because the antenna current is decreased in those days.
I will tray to adjust the transmitter output impedance and try again with
more power out next week end.
My transmission mode is slow cw, 3 seconds/dot. My working conditions in my
WEB site, www.qsl.net/ik2pii.

73 de Claudio

At 20.00 05/08/2001, you wrote:
Hi Claudio,

I too looked for your signal on Saturday morning but nothing seen only Loran. Were you sending normal speed CW or Slow Morse? At this time of the year with high levels of QRN only Slow Morse is likely to work at this distance.
Saw Laurie QRSS a couple of times (very strong signal OOO+++) and called
him, but I guess he didn't hear/see me.
73, John, G4CNN


___________________________________________________
GO.com Mail
Get Your Free, Private E-mail at http://mail.go.com

----------------------------------------------------------------------
Claudio Pozzi       http://www.qsl.net/ik2pii       happy Linux user
E-Mail: <[email protected]> <[email protected]>
----------------------------------------------------------------------



<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>